WSC 100 jaar – Simultaan

Historie Jeugd Nieuws Senioren

Een van de 100 jaar activiteiten was de simultaanseance gegeven door Gert Timmerman. 25 schaakliefhebbers hadden zich voorbereid op dit treffen. Helaas moesten 6 ! deelnemers zich afmelden. Griep heerst in de Weesper Schaakwereld. De 19 overgebleven deelnemers maakten het Gert goed moeilijk. Het duurde tot ruim na half tien voordat de eerste partijen werden afgerond. De laatste partij was om 23.15 uur klaar. Gert moest slechts 1 remise toestaan.

Er waren 4 jeugdleden, voor wie het latere uur van schaken deze avond geen probleem was. Zij deden erg goed hun best. Jelle Weststrate (2e van links) hield het met ruim 45 zetten lang vol. Om even over elf uur moest hij opgeven; vroeg om een handtekening en was terecht zeer tevreden over zijn prestatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *