Dank je wel Bert Vossepoel

Historie Jeugd Nieuws

Bertus Vossepoel is 37 jaar jeugdvoorzitter geweest.
Bertus werd dit seizoen 80 jaar en vond het tijd worden om het stokje over te dragen.
Op de slotavond werd hij in het zonnetje gezet. Uit handen van vice-voorzitter André Ottenhoff ontving hij een speciale glazen trofee als dank voor zijn inzet en het vele werk dat hij voor de club en met name de jeugd heeft gedaan.

   

Namens de ouders werd Bertus bedankt door Marco Turk. Diverse ouders hadden een attentie meegenomen voor hem. Er hadden deze avond veel ouders en seniorleden gereageerd op de oproep om er bij te zijn en Bertus te verrassen.

Bertus neemt afscheid te midden van zijn jeugdafdeling seizoen 2023-2024.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *