sponsorkliks_uitleg

Sponsor onze club zonder dat het je iets kost.
Je winkelt vast wel eens online. Je bestelt misschien wel eens een pizza via Thuisbezorgd of je koopt iets bij Bol, Coolblue of Booking. Als je nou bij al je aankopen voortaan eerst even op de banner van SponsorKliks op onze website klikt en je doet daarna op de website van de winkel je aankoop, dan help je onze vereniging. Er komt dan namelijk een percentage van het aankoopbedrag in onze clubkas!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. Van die commissie stort SponsorKliks 75% op de rekening van de Weesper Schaakclub. Het kost jou niets extra, want je betaalt gewoon hetzelfde als bij een aankoop rechtstreeks bij die winkel. De enige ‘moeite’ die je moet doen: één extra muisklik. Want: eerst even klikken op de banner op onze website. Overigens geldt het voorgaande niet bij aankoop van boeken (er mag namelijk geen commissie op boeken worden gegeven, omdat in Nederland per wet een vaste boekenprijs geldt).

Wil je Weesper Schaakclub ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Weesper Schaakclub. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Je blijft anoniem
SponsorKliks is een al jaren beproefd en betrouwbaar concept. Noch SponsorKliks, noch de Weesper Schaakclub weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de Weesper Schaakclub is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks op onze website naar de betreffende webwinkel bent gegaan.